Για την REInvest

Ως αναπόσπαστο στοιχείο του ομίλου εταιρειών Resolute Asset Management (res-am.com), η REInvest είναι ένας κορυφαίος μεσιτικός οργανισμός στην Κύπρο, με παρουσία στην αγορά από την ίδρυσή μας το 1980.

Η REInvest έχει σημαδέψει τη θέση της στην τοπική αγορά ακινήτων με την παροχή μιας πελατοκεντρικής υπηρεσίας σε ολόκληρη την Κύπρο. Αυτό περιλαμβάνει τη διαχείριση έργων, τη διαχείριση ακινήτων και τις κτηματομεσιτικές υπηρεσίες σε πελάτες λιανικής και εταιρικούς και θεσμικούς επενδυτές.

Σήμερα, η REInvest έχει παρουσία σε όλες τις μεγάλες πόλεις του νησιού, καθιστώντας μας έναν από τους μεγαλύτερους επαγγελματικούς οργανισμούς στην Κύπρο. Οι βασικές προσφορές μας περιλαμβάνουν την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης ακινήτων και κτηματομεσιτικών υπηρεσιών για ένα ευρύ φάσμα ακινήτων και υπηρεσίες διαχείρισης έργων για τους τομείς των κατασκευών και των ακινήτων.

Η ομάδα διαχείρισης της REInvest αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία, τόσο στον κλάδο των ακινήτων όσο και στον κατασκευαστικό κλάδο. Μαζί με τους προσοντούχους υπαλλήλους μας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε μια ποικιλία ειδικών συμβουλευτικών υπηρεσιών ακινήτων στην Κύπρο.

REINVEST AGY LTD, Εγκεκριμένο και αδειούχο κτηματομεσιτικό γραφείο – Αριθμός Εγγραφής 1044, Αριθμός Άδειας 523/Ε

Πρόσφατα άρθρα

REInvest Real Estate: Γιατί να εμπιστευτείτε έναν αξιόπιστο επαγγελματία στην αγορά ακινήτων

March 9th 2022

City Plaza: Το σημείο αναφοράς της Λευκωσίας διαθέσιμο για αγορά

February 17th 2022

Σημαντικοί Παράγοντες για Εκτίμηση Ακίνητης Περιουσίας

January 5th 2022

Sign up for Property Alerts

Εγγραφείτε

Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα ακινήτων στην Κύπρο

Επικοινωνήστε μαζί μας