City Plaza: Το σημείο αναφοράς της Λευκωσίας διαθέσιμο για αγορά

Φεβρουαρίου 17 2022

Η REInvest Real Estate προσφέρει για άμεση αξιοποίηση το γνωστό εμπορικό ακίνητο City Plaza το οποίο βρίσκεται στην Λεωφόρο Μακαρίου, την πιο περιζήτητη εμπορική περιοχή της πρωτεύουσας.

Το City Plaza αποτελεί μια ελκυστική εμπορική επένδυση με υποδομές που προσφέρουν την προοπτική για χρήση ως εμπορικό κέντρο με εστιατόρια και καφετέριες. Εναλλακτικά, οι αυτόνομοι και λειτουργικά ανεξάρτητοι χώροι του κτηρίου δύνανται να αξιοποιηθούν από τους εν δυνάμει αγοραστές και ως γραφεία. Σε συνάρτηση και με την πρόσφατη ανάπλαση της Λεωφόρου Μακαρίου, το City Plaza αποκτά προοπτικές για υψηλές αποδόσεις ως μια ενδιαφέρον και ελκυστική επένδυση.

Το City Plaza είναι ένα τετραώροφο κτήριο σε εξαιρετική κατάσταση με 74 καταστήματα και με συνολικό εσωτερικό εμβαδό 4,669 τ.μ. Ο τελευταίος όροφος είναι ενοποιημένος προσφέροντας μεγάλη λειτουργική ευελιξία για αξιοποίηση της χρήσης του χώρου, με εμβαδό που καλύπτει 1,232 τ.μ. Οι υπόλοιποι 3 όροφοι του κτηρίου φιλοξενούν 19 καταστήματα έκαστος, με το εσωτερικό εμβαδό του κάθε ορόφου να κυμαίνεται μεταξύ 778 τ.μ. και 943 τ.μ., ενώ επιπρόσθετα υπάρχει και η επιλογή περαιτέρω ενοποίησης για πιο αποδοτική αξιοποίηση των χώρων.

Το κτήριο επωφελείται από περίπου 75 χώρους στάθμευσης και αποθηκευτικούς χώρους που βρίσκονται στο υπόγειο. Οι χώροι στάθμευσης έχουν άμεση πρόσβαση στους ανελκυστήρες που οδηγούν στο κάθε όροφο του City Plaza.

Το κτίριο εντάσσεται στο ''Τοπικό Σχέδιο Λευκωσίας'' και σύμφωνα με τα κίνητρα που προσφέρονται, ο συντελεστής δόμησης δύναται να αυξηθεί στο 425% από το υφιστάμενο 250%, όπως περιγράφεται στο «Σχέδιο Περιοχής Κέντρου Λευκωσίας 2016» και «Σχέδιο Κίνητρων 2016-2019 (για θέσεις στάθμευσης δημόσιας χρήσης)”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://reinvest.com.cy/el/ακίνητο/building-commercial-prime-location/12416

Επικοινωνία