Ποιοι Είμαστε

Ως αναπόσπαστο στοιχείο του ομίλου εταιρειών Resolute Asset Management (res-am.com), η REInvest Cyprus είναι ένας κορυφαίος μεσιτικός οργανισμός στην Κύπρο, με παρουσία στην αγορά από την ίδρυσή μας το 1980.

Η REInvest έχει σημαδέψει τη θέση της στην τοπική αγορά ακινήτων με την παροχή μιας πελατοκεντρικής υπηρεσίας σε ολόκληρη την Κύπρο. Αυτό περιλαμβάνει τη διαχείριση έργων, τη διαχείριση ακινήτων και τις κτηματομεσιτικές υπηρεσίες σε πελάτες λιανικής και εταιρικούς και θεσμικούς επενδυτές.

Σήμερα, η REInvest έχει παρουσία σε όλες τις μεγάλες πόλεις του νησιού, καθιστώντας μας έναν από τους μεγαλύτερους επαγγελματικούς οργανισμούς στην Κύπρο. Οι βασικές προσφορές μας περιλαμβάνουν την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης ακινήτων και κτηματομεσιτικών υπηρεσιών για ένα ευρύ φάσμα ακινήτων και υπηρεσίες διαχείρισης έργων για τους τομείς των κατασκευών και των ακινήτων.

Η ομάδα διαχείρισης της REInvest αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία, τόσο στον κλάδο των ακινήτων όσο και στον κατασκευαστικό κλάδο. Μαζί με τους προσοντούχους υπαλλήλους μας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε μια ποικιλία ειδικών συμβουλευτικών υπηρεσιών ακινήτων στην Κύπρο.

REINVEST AGY LTD, Εγκεκριμένο και αδειούχο κτηματομεσιτικό γραφείο – Αριθμός Εγγραφής 1044, Αριθμός Άδειας 523/Ε

Επικοινωνία